Universitatea de Stat din Moldova îți oferă posibilitatea să te dezvolți cognitiv, dar și artistic, o oportunitate pe care nu o poți rata — Facultatea de Arte Frumoase a Universității de Stat din Moldova. În cadrul acesteia poți beneficia de următoarele programe: regie și măiestrie actoricească (teatrul academic și teatrul de revistă), coregrafie (dans popular, modern și sportiv), dirijat coral (cu studierea pianului), orchestrală (de instrumente populare și instrumente aerofone), folclor (cu studierea fluierului, cavalului, ocarinei și cobzei), arta decorativă.

Facultatea de Arte Frumoase îți oferă șansa să îmbini utilul cu plăcutul, să studiezi paralel una din specialitățile pe care ai ales-o și una din specialitățile care te poate alege pe tine, precum cea de regizor, dirijor de orchestră, dirijor de cor, coregraf, conducător al ansamblului etnofolcloric, conducător de cerc ,,artă decorativă”.

Poți obține o specialitate suplimentară doar înscriindu-te la Facultatea de Arte Frumoase a Universității de Stat din Moldova. Poți studia în ,,ritm de dans”, dar și dansa în ,,ritm de studiu”.

Pentru mai multe detalii referitor la admitere, durata studiilor, dar și propriu-zis procesul de studiu, accesează pagina usm.md