Felicitări studenţilor Dumitru Rusnac şi Dumitru Duca

Postat 9/12/2016 in categoria Noutati

Felicitări studenţilor Dumitru Rusnac şi Dumitru Duca, de la Facultatea de Fizică şi Inginerie, Departamentul Fizică Aplicată şi Informatică  pentru participarea la evenimentul  ,,Moldova Eco Energetică”  care s-a desfăşurat în perioada 28 noiembrie-2 decembrie. Astfel, Dumitru  Rusnac a făcut o prezentare a proiectului ,,Dispozitive pentru conversia fotovoltaică a energiei solare”,  coordonat de către Domnul Profesor Petru Gaşin. Diseminarea frumoaselor rezultate ale proiectului a fost realizată în cadrul ,,Târgului Ideilor Eco Responsabile”, care a avut loc la 30 noiembrie, la Centrului Internaţional de Expoziţii Moldexpo.

Aducem sincere mulţumiri acestor studenţi pentru participare şi prestaţie excelentă în cadrul evenimentului, cât şi coordonatorului pentru promovarea şi susţinerea ideilor inovatoaree ale studenţilor francofoni, contribuind în modul acesta la promovarea imaginii USM.

Săptămâna Moldova Eco-Energetică a fost organizată de către Agenția pentru Eficiență Energetică, Proiectul Energie şi Biomasă în Moldova și Fondul pentru Eficiență Energetică, în incinta CIE Moldexpo. Evenimentul a avut drept scop susținerea celor mai importante inițiative în producerea și consumul eficient de energie, în implementarea, dezvoltarea şi promovarea tehnologiilor moderne, precum și a inovațiilor în domeniul vizat.