Finaliştii programul „Burse pentru Viitorul Tău!”

Postat 4/03/2017 in categoria News

Festivitatea Solemnă dedicată finaliştilor Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, ediţia 2016, realizat de către Centrul de Informaţii Universitare cu sprijinul financiar integral al BC „Moldova Agroindbank” SA.

În ediţia curentă a programului au participat 97 studenţi de la anul I, II și III de studii, de la 14 instituţii de învăţământ superior din ţară. În rezultatul evaluării dosarelor depuse pentru concurs, de către Comisia de experţi independenţi nominalizată în cadrul programului, au fost selectaţi 30 de finalişti, care vor beneficia de burse anuale în valoare de 6000 MDL fiecare. Alte 2 burse a câte 6000 MDL au fost oferite pentru studenţii anului I de către o fostă bursieră a programului, care a venit cu iniţiativa proprie de a susţine 2 tineri, în semn de recunoştinţă pentru tot sprijinul pe care l-a primit beneficiind de această bursă.

Din cei 32 de finalişti ai programului 10 sunt studenţi ai Universităţii de Stat din Moldova: Munteanu Cătălina (anul I), Suruceanu Veronica   (anul I), Dobîndă Diana (anul III), Bobeică Victoria (anul II), Ghimp Mihai (anul III), Istrati Silvia (anul III), Timofti Cristina (anul II), Tofan Raisa (anul III), Buznea Mihaela (anul III) şi Ciorici Corneliu (anul III).

Felicitari, dragi studenţi! Vă urăm şi în continuare mult succes şi realizări frumoase!