TOTALIZAREA SESIUNII NAŢIONALE DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA XXI, ETAPA A II-A

Postat 12/05/2017 in categoria Noutati

În perioada 4-5 mai 2017 Institutul de Cercetare şi Inovare USM, a organizat cea de a XXI ediţie, etapa a II-a a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti. În cadrul Sesiunii au participat circa 300 studenţi câştigători ai Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti etapa a I-a, masteranzii USM, dar şi de la alte instituţii din ţară şi de peste hotare. Prezentarea comunicărilor a avut loc în data de 4 mai în următoarele secţiuni şi ateliere după cum urmează:

  1. Ştiinţe ale naturii: Biologie şi Pedologie, Chimie şi Tehnologie Chimică;
  2. Ştiinţe exacte: Fizică şi Inginerie, Matematică şi Informatică;
  3. Ştiinţe umanistice: Litere, Limbi şi Literaturi Străine, Istorie, Arheologie şi Filosofie;
  4. Ştiinţe juridice şi economice: Drept, Ştiinţe Economice;
  5. Ştiinţe sociale: Ştiinţe Politice, Asistenţă Socială şi Sociologie, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Jurnalism si Ştiinţe ale Comunicării;

Rezumatele comunicărilor au fost publicate în culegerea de rezumate ale Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice studenţeşti.

În data de 5 mai, pentru oaspeţi, pentru cei mai activi participanți ai evenimentului şi pentru moderatori a fost organizată o excursie ghidată pe traseul Chişinău – Complexul Peisagistic Saharna – Orheiul Vechi – Chişinău.

În acest context, Institutul de Cercetare şi Inovare USM, aduce sincere mulţumiri Comitetului de organizare al Sesiunii, Moderatorilor pentru implicare activă în vederea organizării şi desfăşurării la cel mai înalt nivel al Sesiunii, Centrului Editorial Poligrafic al USM, Doamnei Elena Blîndul – Sefa Complexului Alimentar al USM, Domnului Mihail Ignatiuc – responsabil de transport,  Domnului Sergiu Matveev dr., conf. univ. pentru implicarea în organizarea excursiei şi ghidarea acesteia, Anişoarei Bogaciuc, masterand an.I pentru implicare activă. Toate acestea nu ar fi posibile fără susținerea semnificativă a Rectoratului USM.

Tuturor participanţilor le urăm baftă şi îi încurajăm să participe la ediţiile viitoare ale Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti.

Echipa de organizare, ICI USM

0

1

2

3

3++

4

5

6

7

8

9