VIAŢA DE STUDENT PRIN OCHII UNUI ABSOLVENT DE LICEU

Postat 17/05/2017 in categoria Noutati

Universitatea de Stat din Moldova, tradiţional, organizează activităţi, orientate spre extinderea parteneriatelor educaţionale. În acest an, pe lângă campania „Caravana USM vine în liceul tău”, absolvenţii liceelor din republică au avut posibilitatea să se înscrie la programul Student USM pentru o zi, care s-a derulat în decursul a două zile: 11 şi 12 mai 2017.

Programul s-a lansat cu întâlnirea liceenilor cu Rectorul Universităţii de Stat din Moldova, profesorul Gheorghe Ciocanu, care a derulat într-o atmosferă prietenoasă, cu întrebări, răspunsuri, zâmbete, glume şi bună dispoziţie. Pentru a cunoaşte ce înseamnă o instituţie de învăţământ superior elevii au beneficiat de o excursie în campusul universitar, care a inclus vizitarea aulelor şi laboratoarelor de studii, centrelor de excelenţă, muzeului universitar „Ştiinţe ale Naturii” şi altor locuri istorice ale Universităţii de Stat din Moldova.

Programul a continuat cu prelegeri de profil, ţinute de cadrele academice ale USM. Fiecare elev a mers la facultatea selectată conform preferinţelor personale. Evenimentul a finalizat cu o deplasare la căminele USM, unde elevii s-au familiarizat cu condiţiile de trai a studenţiol USM şi au primit câte un certificat de participare la programul Student USM pentru o zi.

1 (1)

2 (1)

3 (1)

4 (1)

5 (1)

6 (1)

7 (1)

8 (1)

9 (1)