Dragi studenți,

vă invităm să accesați Ghidul studentului în care am adunat informațiile utile despre toate aspectele vieții unui student la USM. Accesându-l, ori de câte ori aveți nevoie, veți găsi răspunsurile la cele mai importante întrebări care apar pe parcursul studiilor universitare, inclusiv despre structura universității și a campusurilor studențești, organizarea studiilor, dar și sugestii despre oportunitățile oferite de USM (programe, burse, cămine etc.), precum și despre activitățile în timpul liber ș.a.m.d.

Implicați-vă activ în procesul educațional și în viața universitară! Nu vă pierdeți în fața necunoscutului și eventualelor probleme, consultați mai des Ghidul pentru studenți, dar și profesorii, colegii și fiți mereu conectați la viața USM-ului!

După cum vă veți putea convinge viața la USM este una interesantă și plină de vervă. Sperăm ca sfaturile din Ghidul nostru să vă fie de real ajutor, ca să vă ancorați cât mai repede în frumoasa familie USM-istă și să vă simțiți studenți cu adevărat!