STIMAȚI PROFESORI! DRAGI COLEGI!

Universitatea de Stat din Moldova are onoarea să vă adreseze felicitări cordiale și cele mai sincere și frumoase urări de sănătate, bine și prosperitate cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și Zilei Profesorului!

Sărbătoarea profesională, marcată în fiecare an la 5 octombrie, a fost instituită ca să atragă atenția asupra poziției reprezentanților acestei profesii în societate, a rolului cadrelor didactice în educația și dezvoltarea omenirii. Scopul acesteia este și de a mobiliza sprijinul oferit profesorilor pentru ca ei să poată răspunde în continuare nevoilor generațiilor viitoare.

Timpurile noi dictează noi cerințe. Astăzi, de implementarea proiectelor educaționale moderne și avansate, dar, mai ales, de calitățile și aptitudinile profesorilor depind foarte mult dezvoltarea ulterioară a sistemului de învățământ, a domeniilor de interes social, economic și cultural ale țării noastre.

Mult stimați profesori de la Universitatea de Stat din Moldova! Vă mulțumim pentru munca imensă pe care o depuneți și pentru că în aceste timpuri complicate, Dumneavoastră faceți față provocărilor, implementați metode noi de predare și învățare, dați dovadă de curaj, inspirație, verticalitate și dedicație. Vă dorim să fiți sănătoși, realizați, prosperi, activi, creativi, energici, generoși!

LA MULȚI ANI!