Prelegerea publică „Tulburările de personalitate – de la ghidurile clinice la viața de zi cu zi”

Postat 24/01/2018 in categoria Anunturi
Proiectul moldo-elvețian MENSANA și Liga Română pentru Sănătate Mintală vă invita la a doua ediție a Întâlnirilor MENSANA organizată la Universitatea de Stat din Moldova. În premieră pentru Republica Moldova, este organizată prelegerea publică susținută de prof. univ. dr. Daniel David (România) ”Tulburările de personalitate – de la ghidurile clinice la viața de zi cu zi”, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei, profesorul David a introdus în psihologia românească o serie de discipline moderne precum psihodiagnosticul și psihoterapiile validate științific⁠, psihologia evoluționistă⁠ și genetic counseling. Totodată, a structurat și organizat psihoterapiile cognitiv-comportamentale în mecanisme instituționale funcționale, fiind autorul primului tratat în domeniu și fondatorul primei asociații de profil din România. La ora actuală, deține funcția de prorector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și este președinte al Asociației Psihologilor din România.
 
Prelegerea publică se va desfășura vineri, 26 ianuarie 2018, între orele 14:00 – 16:00, la Universitatea de Stat din Moldova, Blocul 2 (str. Mihail Kogălniceanu 65), Sala de conferințe 216. 
Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă asigura prezența, vă rugăm sa completați acest formular: https://goo.gl/cG9f3q
Proiectul MENSANA – „Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală din Moldova” este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, fiind implementat la nivel local de IP Trimbos Moldova, conform necesităților de reformare stabilite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

unnamed