ÎNVAȚĂ UN SEMESTRU LA BRUXELLES!

Postat 12/09/2018 in categoria Anunturi

În cadrul Programului Erasmus + Key Action 1 – Mobility for learners and staff –Higher Education Student and Staff Mobility, Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării a USM participă într-un proiect de parteneriat câștigat alături de IHECS (Institut de Hautes Études en Communications Sociales) din Bruxelles, Belgia. Proiectul presupune posibilitatea pentru 4 studenți/studente să studieze un semestru în instituția belgiană. Semestrul vizat va începe la 1 februarie 2019 și se va încheia în mai 2019. Bursa oferită este în valoare de 800 de Euro/lună + 275 de Euro cheltuieli de călătorie tur-retur Chișinău-Bruxelles-Chișinău.

Studenții interesați/studentele interesate vor depune, până pe 28 septembrie 2018, un dosar care va include dovezi privind:

  1. Cetățenia Republicii Moldova (pașaport biometric);
  2. Cunoașterea limbii engleze la nivelul B1 (certificat eliberat de o instituție competentă);
  3. Cunoașterea limbii franceze la nivelul A2 (certificat eliberat de o instituție competentă);
  4. O scrisoare de motivare (în limba engleză);
  5. CV (în limba engleză)
  6. Situația academică (notele de la toate sesiunile)

Studenții eligibili sunt cei de la specialitățile Comunicare și relații publice, jurnalism (anul II Licență), precum și cei de la specialitatea Relații publice și publicitate (anul I Masterat).

Dosarul va fi depus la Departamentul Comunicare și Teoria Informării (430).

După evaluarea dosarelor de către o comisie specializată, candidații preselectați vor fi invitați la o conversație. Decizia finală va fi anunțată pe 5 octombrie 2018.

Persoana de contact: Aneta Gonța: agonta06@gmail.com

Succese!!!