FOAD TRAINING pentru cadrele didactice FMI

Postat 29/10/2018 in categoria Noutati

In perioada 22-26 octombrie 2018, în cadrul proiectului LMPI-LICENCE, MASTER PROFESSIONNELS POUR LE DÉVELOPPEMENT, L’ADMINISTRATION, LA GESTION, LA PROTECTION DES SYSTÈMES ET RÉSEAUX INFORMATIQUES DANS LES ENTREPRISES, cadre didactice din Republica Moldova, Kazahstan, Vietnam, printre care dr., conf. univ. al Departamentului de Informatică, Brăgaru Tudor, au beneficiat de formare în cadrul Universitatii UNINETTUNO, Roma, Italia. Cadrele didactice din cele patru universități din Republica Moldova: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți, au mers pe urmele echipei care au beneficiat de asemenea mobilitate în luna iunie anul curent, printre care și dr., conf. univ. Ludmila Novac.

În cadrul vizitei, cadrele didactice au analizat infrastructura Universității UNINETTUNO, care propune studii exclusiv la distanță și are în calitate de studenți cetățeni a peste 200 de țări și experiență în instruire la distanță de mai mult de 20 de ani. Cadrele didactice au beneficiat de formare cu privire la instruirea la distanță. Au inregistrat lectii video utilizand potentialul Centrului Media Uninettuno. Conținutul lecțiilor video înregistrate este parte componentă a celor 8 cursuri de Securitate a Informației, care pot fi urmate în traseul de specializare în cadrul Programului de Licență Informatică Aplicată și în cadrul programului de master Tehnologia Produselor Software.

 

Cadrele didactice au revenit cu idei și forțe noi de a împărtăși experiența cu colegii și de a înregistra noi lecții video, utilizând echipamentul procurat cu acest scop în cadrul proiectului.

http://fmi.usm.md/node/344

Pagina web a proiectului http://usm.md/?page_id=16781

 

10

11

12