Școala de Vară JASSY 2019, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, România

Postat 14/03/2019 in categoria Anunturi

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează în perioada 7 – 21 iulie 2019 cea de-a doua ediție a Școlii de Vară JASSY (a Journey through hArd sciences, economicS, Social sciences and the tourism industrY).

Școala de Vară JASSY se adresează tuturor studenților interesați să studieze și să obțină credite în cadrul unuia dintre următoarele cinci module interdisciplinare:

– Hard Sciences in Real Life: an Interdisciplinary Tour;

– Finance and Risk Management;

– Strategic Human Resource Management;

– Eastern Europe: Cultural Frames, Identities and Social-Political Perspectives;

– Tourism at the Eastern Border of the EU. Interdisciplinary Training for Tour Guides,

 

Pe lângă cursuri studenții vor avea posibilitatea să participe la activități zilnice extracuriculare cum ar fi: turul ghidat al orașului și vizite la obiectivele turistice, degustare de vinuri, cursuri de inițiere în canotaj, diverse aplicații practice, precum și o excursie de două zile în nordul Moldovei.

Important. Studenții Universității de Stat din Moldova, în baza statutului USM de membru în Consorțiul Universităților din Republica Moldova, România și Ucraina (CUMRU), beneficiază de o reducere semnificativa a taxei de participare la Școala de Vară JASSY 2019.

Îi invităm pe toți cei interesați să participe să acceseze pagina de web http://www.uaic.ro/en/jassy/ pentru a se informa asupra ofertei complete de cursuri a modulelor din cadrul JASSY și să scrie pe adresa: jassy@uaic.ro, pentru eventuale întrebări.