Un nou eveniment de Yep! Moldova

Postat 27/03/2019 in categoria Anunturi

Yep!Moldova împreună cu cea mai experimentată organizație din Estonia – Garage48, organizează un hackathon cu genericul Empowering Youth.

Evenimentul se va desfășura la Chișinău în perioada 12-14 aprilie, în Artcor – cel mai nou și creativ Hub deschis în oraș.

Scopul acestui maraton este de a aduna la un loc elevi, studenți, părinți, profesori, antreprenori etc, oameni care își doresc să facă o schimbare și să contribuie, prin diferite metode și idei, la dezvoltarea tinerilor.

Pot fi idei ce țin de educație, oraș inteligent, deschis pentru tineri, oportunități de dezvoltare, recreere, sport, mobilitate, ecologie etc.

În doar 48 de ore, participanții vor transforma ideea pe care o au în prototip (MVP), vor prezenta rezultatele în faţa unui juriu internațional, iar cele mai bune echipe vor fi premiate.

Toți participanții vor fi îndrumați de către mentori de top din țară și din Estonia.

Cafea, mâncăruri calde și snack-uri vor fi asigurate pe parcursul evenimentului, astfel încât, participanții să se concentreze la maxim asupra dezvoltării ideii în MVP.

Acest hackathon este destinat tuturor, indiferent de vârstă, experiență, cunoștințe.Condiția de bază este să avem încrederea că viitorul poate fi construit de fiecare în parte.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/247251482734770/

Agenda evenimentului: http://bit.ly/G48empoweryouth

Pentru înregistrare trebuie dat clic aici:  http://bit.ly/EmpowerYouthMoldova

Evenimentul este gratis.