TOTALIZAREA SESIUNII NAŢIONALE DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA XXIII, ETAPA II

Postat 16/04/2019 in categoria Noutati

Institutul de Cercetare şi Inovare, Facultăţile USM, ASUSM au organizat în perioada 11-13 aprilie curent, Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, ediţia XXIII, etapa II.

În cadrul Sesiunii au participat în total 220 de participanţi, dintre care câştigătorii etapei a I-a a Sesiunii cât şi masteranzi din cadrul Universităţii de Stat din Moldova (205 participanţi), Universităţii ,,Al.I. Cuza” din Iaşi (5 participanţi), Universităţii din Bucureşti (3 participanţi), Universităţii Ruse de Economie ,,G.V. Plehanov” (5 participanţi), şi Universităţii ,,Babeş Bolyai” din Cluj Napoca (2 participanţi).

Cu o prezentare privind Valorificarea voluntariatului în contextul proiectării carierei a venit Mihaela JOSAN, studenta Facultăţii Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială, iar Armand BERLINSKI, student al aceleiaşi facultăţi, cu un discurs privind Dezirabilitatea socială și motivația spre succes la studenți. De asemenea, în cadrul Şedinţei plenare a participat şi Nicu VRABII, student al Facultăţii Matematică și Informatică cu prezentarea Consolidarea aplicaţiilor web prin UX design. După Şedinţa Plenară a urmat prezentarea comunicărilor în cadrul atelierelor conform Programului. În doua zi a Sesiunii au continuat desfăşurarea Sesiunii în ateliere.

În data de 13 aprilie, cu suportul Rectoratului USM, a fost organizată o excursie pentru participanţii-oaspeţi, având ca obiective turistice Muzeul de Ştiinţe Naturale al USM, Muzeul Orașului din incinta Turnului de apă şi Muzeul de Etnografie şi Istorie Naturală.

Aducem sincere mulțumiri pentru implicare în organizarea Sesiunii Moderatorilor Sesiunii, reprezentanților ASUSM – pentru implicarea în organizarea manifestării şi tuturor participanților, urându-le multe succese, inspirație și perseverență în domeniul cercetării şi inovării.

 

1

2

3

4

Echipa Institutului de Cercetare şi Inovare