Centrul de Informare și Documentare privind NATO (CID NATO) anunță despre organizarea unei mese rotunde online dedicată parteneriatelor NATO cu Moldova, Georgia și Ucraina, care va avea loc marți – 15 decembrie, ora 14:00 și la care vor participa reprezentanți ai țărilor menționate, precum și ai Cartierului General al NATO, Oficiului de Legătură NATO din Republica Moldova și Ambasadei Punct de Contact NATO. Evenimentul va avea loc prin intermediul platformei Zoom, cu transmitere directă pe rețelele de socializare în limba engleză și traducere simultană în limba română,

Masa rotundă este organizată în contextul în care Centrul de Informare și Documentare privind NATO (CID NATO) din Republica Moldova organizează Zilele NATO 2020. Proiectul este orientat către publicul larg, oficiali și funcționari publici la nivel de administrație publică centrală și locală, lideri de opinie, organizații ale societății civile, mediul academic, comunitatea de experți, studenți și tineri specialiști. Scopul proiectului este de a împărtăși beneficiile parteneriatului dintre Republica Moldova și NATO și de a aduce subiectele despre această cooperare mai aproape de atenția populației.

Mai multe detalii referitor la eveniment pot fi obținute la adresa de email daniel.traci@infocenter.md, iar pentru a consulta agenda accesați link-ul de mai jos.