ANUNȚ Conferința inter-universitară cu genericul „25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”

Postat 9/09/2019 in categoria Announcements

Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Republica Moldova (CID NATO) și Universitatea de Stat din Moldova invită studenții universităților din Moldova, de la facultățile de Relații Internaționale, Științe Politice, Drept, Jurnalism și Economie, la o conferință inter-universitară cu tematica „25 de ani de cooperare între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace”. Conferința este divizată în 2 panele de discuții:Subiectul I panel – Alianța Nord-Atlantică în procesul de asigurare a securității la nivel global; Subiectul II panel – Cooperarea între Republica Moldova și NATO în cadrul Programului Parteneriat pentru Pace.

Doritorii sunt încurajați să vină cu o prezentare (10 minute) la unul din subiecte. Modul de prezentare este la discreția vorbitorului (Power-Point, prezentare liberă cu sau fără suport).

Ușile conferinței sunt deschise și pentru studenții care doresc să participe în calitate de audienți.

Conferința va fi cu întreruperi la pauză de cafea.

Tinerii vorbitori vor primi certificate și premii de participare.

Data: 04 octombrie 2019.

Durata conferinței: 09.20 – 14.00.

Locația: Universitatea de Stat din Moldova, strada Alexei Mateevici 60, sala 216, blocul 2.

NOTA BENE: Doritorii sunt rugați să remită o scurtă descriere a prezentării (titlul și o scurtă descriere a ideilor de bază a prezentătii) pînă la data de 26 septembrie 2019, la ana.negru@infocenter.md și info@infocenter.md.

Participarea la conferință va avea loc în baza înscrierii. Vă rugăm să transmiteți un e-mail la această adresă (ana.negru@infocenter.md și info@infocenter.md) pînă la data de 1 octombrie 2019, indicînd dorința de a participa, precum și numele/prenumele/universitatea/facultatea.

Persoanelor din afara Chișinăului lise vor rambursa cheltuielile pentru transport, la prezentarea biletelor de călătorie cu transport public.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați la: ana.negru@infocenter.md și info@infocenter.md și/sau la + 373 22 244 080/ +373 79 305 851.