Concursul pentru personalul didactic și științific al Universității de Stat din Moldova în vederea stabilirii sporului la salariu pentru performanțe profesionale individuale în muncă

Postat 12/09/2019 in categoria Announcements
Universitatea de Stat din Moldova anunță concurs pentru stabilirea sporului de performanță la salariu pentru contribuția profesională individuală în muncă în conformitate cu Metodologia de evaluare a personalului didactic și științific din Regulamentul instituțional privind modul de stabilire a sporului de performanță.
La concurs pot participa personalul didactic și științific titular al USM. Sporul de performanță poartă caracter stimulator şi se bazează pe calitatea muncii, aportul şi profesionalismul angajatului, obiectivitate şi imparțialitate, fiind stabilit şi achitat în funcție de aportul angajatului la obținerea rezultatelor, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr.1231/2018.
Candidații pot depune dosarele la Secția Resurse umane (biroul 125, bl. central) în termen de treizeci de zile de la anunțarea concursului (12 septembrie 2019).