Lecția publică pentru studenții USM susținută de către experții Institutului Diplomatic bulgar

Postat 25/10/2019 in categoria Noutati

La data de 24 octombrie 2019, delegația Institutului Diplomatic al Republicii Bulgaria reprezentată de către dna Tanya Mihaylova, directorul Institutului Diplomatic (ID), dna Silvana Tzokova, șef department de cooperare și afaceri publice din cadrul ID, dl Svetlozar Kovachev, expert șef și dl Nikolay Krumov, expert principal al ID, a realizat o vizită la Universitatea de Stat din Moldova. Delegația a fost însoțită de către ambasadorul Republicii Bulgaria la Chișinău, Excelența Sa dl. Evgueni Stefanov Stoytchev și dl Victor Țvircun, directorul Institutului Diplomatic din cadrul MAEIE al RM.

Delegația bulgară a avut o întrevedere cu rectorul USM, prof. univ., dr. hab. Gheorghe Ciocanu, în cadrul căreia s-au discutat posibililele direcții și activități de colaborarea între Universitatea de Stat din Moldova și Institutul Diplomatic bulgar.

După discuțiile cu conducerea USM, experții Institutului Diplomatic bulgar au susținut pentru studenții Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative o lecție publică cu genericul „Diplomația în lumea contemporană”. Studenții au avut parte de o discuție interactivă și au obținut informații practice în domeniul diplomației publice.

1234567