Școala Internațională de vară, Universitatea din Oslo, 2020

Postat 15/11/2019 in categoria Anunturi

Fii student la Universitatea din Oslo, Norvegia în contextul Școlii Internaționale de vară, organizată între 20 iunie-31 iulie 2020!

Încă din anul 1947 peste 30.000 de studenți din 150 de țări au beneficiat de această oportunitate și au fost parte a proiectului. Acesta este structurat în 14 cursuri pentru studenții la Ciclul I, Licență vizând limba, cultura și societatea norvegiană printre care și ,,Egalitatea de gen în țările nordice”,, Politica internațională” și 7 cursuri la Ciclul II, Master, tangente subiectelor de interes internațional, cum ar fi spre exemplu: ,, Drepturile Omului” sau ,, Schimbările energetice, de mediu și sociale la nivel international”.

Aplicanții pot beneficia de o bursă integrală, parțială sau pot să se înscrie având o finanțare proprie. În dependență de aceasta, termenul de depunere a dosarului de concurs este 1 Februarie 2020 pentru studenții care vor să beneficieze de o bursă integrală sau parțială și 1 Martie 2020 pentru cei care vor să aplice la concurs și se auto-finanțează.

În funcție de Ciclul la care studenții își realizează studiile, cerințele sunt diferite, comune sunt, însă, necesitatea de a confirma nivelul de cunoaștere a limbii engleze și dovada calității actuale de student. Astfel, pentru mai multe detalii în ceea ce privește actele necesare de a fi plasate pe portalul de aplicații, cursuri, modalitatea de aplicare, de recepționare a bursei în cazul în care aceasta este solicitată și alte momente organizatorice accesați pagina: www.uio.no/summerschool