Ziua studentului

Postat 18/11/2019 in categoria Anunturi

Tradițional, 17 Noiembrie marchează ziua internațională a studenților, a celor care luptă în vederea asimilării de noi cunoștințe și cultivării simțului responsabilității. Or, pe acești doi piloni se vor sprijini nu doar viitoarea carieră, ci și personalitatea pe care aceștia și-o vor construi.

Inteligenți, visători și curajoși, plini de viață și energici – așa sunt studenții Universității de Stat din Moldova, iar acest fapt face ca mândria pe care o purtăm să fie temeinică, iar munca asiduă pe care o depunem, pentru și în raport cu ei, să fie o plăcere!

Dragi studenți ai Universității de Stat din Moldova, fie ca activitatea să vă fie ,,presărată” doar de realizări şi performanţe iar munca de zi cu zi pe care o depuneți la facultate și în afară, să vă aducă împlinirea viselor.

Sa aveți parte de multe sănătate, de șanse nenumărate de afirmare și de momente unice și de neuitat, care să vă confirme odată în plus alegerea corectă a viitoarei profesii.

Bucurați-vă din plin de anii de studenție, implicați-vă în cât mai multe activități interesante, și încercați sa răsturnați și munții pentru a face o schimbare pozitivă pentru societatea în care trăim.

Indiferent dacă sunteți boboci sau deja absolvenți, tuturor studenţilor- parte a marii familii a Universității de Stat din Moldova le adresăm sincere felicitări și le inspirăm certitudinea că dacă cineva vorbește de bine despre Universitatea de Stat din Moldova, atunci acel cineva vorbește de bine inclusiv de studenții și absolvenții acesteia!

unnamed

unnamed (1)

unnamed (2)