MESAJ DE FELICITARE DIN PARTEA DEPARTAMENTULUI RELAȚII INTERNAȚIONALE AL USM

Postat 30/12/2019 in categoria News

RESPECTABILĂ COMUNITATE ACADEMICĂ A UNIVERSITĂȚII DE STAT DIN MOLDOVA!

Suntem în vâltoarea sărbătorilor de iarnă, prilej de cugetări, de bilanț și angajamente pentru anul viitor. Deși persistă echilibrul fragil dintre tradiție și progres tehnologic, îndrăgitele obiceiuri ale sărbătorilor de iarnă și împodobirii pomului de Crăciun domină peste secole, iar spiritul acestora ne încurajează să credem și să sperăm mai mult, să fim mai solidari, mai generoși și mai puternici.

În contextul vieții moderne, unde perpetuă valorile în diversitate, când traiectoria dezvoltării depinde de capacitatea fiecărui colaborator/ angajat în parte, Universitatea de Stat din Moldova – citadelă academico-științifică, culturală și spirituală a țării noastre – a susținut constant oportunitățile oferite de către Instituțiile partenere europene și internaționale. Anul 2019 a consemnat performanța Serviciului Relații Internaționale prin accesarea și promovarea fructuoaselor colaborări, inclusiv prin intermediul programelor și proiectelor cu finanțare externă, de ex. ERASMUS+, CEEPUS, AUF, FULBRIGHT etc., fapt care consolidează, o dată în plus, statutul “USM-iștilor” de colaboratori inovativi, competitivi, preocupați de educația și progresul generațiilor viitoare.

Sărbătorile de iarnă sunt cele care ne dăruiesc clipe miraculoase și binecuvântate alături de familie și de cei dragi, sunt cele care atrag după sine o lume întreagă într-o conspirație a dragostei, bunăvoinței și corectitudinii, sunt cele care ne generează multă putere de muncă, perseverență, succese spectaculoase, realizări și împliniri notorii.

În această conjunctură croșetată fin cu colinde viscolite, cu zângănit melodios și însorit al clopoțeilor, cu stări sufletești luminoase și împăcate, Vă transmitem mulțumirea noastră pentru cooperarea fructuoasă și sperăm în sustenabilitatea acesteia pentru Noul An.

SĂRBĂTORI MINUNATE ȘI UN AN NOU EXCELENT 2020!

castrravet

Departamentul Relații Internaționale al USM