MESAJ DE FELICITARE DIN PARTEA SERVICIULUI IMAGINE ȘI RELAȚII PUBLICE

Postat 31/12/2019 in categoria News

MULT STIMAȚI ANGAJAȚI,

DRAGI STUDENȚI AI UNIVERSITĂȚII DE STAT DIN MOLDOVA!

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă și Anului Nou 2020, Serviciul Imagine și Relații Publice al Universității de Stat din Moldova vă adresează sincere felicitări și urări de bine, bunăstare și noroc în toate, idei strălucite și dorințe împlinite!

Împreună am reușit să realizăm multe lucruri importante care au creat imaginea valorizantă a USM. Ne exprimăm recunoștința și vă mulțumim pentru colaborarea efectivă și implicare, pentru receptivitatea și solicitudinea dumneavoastră, pentru devotamentul și profesionalismul de care ați dat dovadă zilnic, pentru responsabilitate și perseverență în promovarea valorilor USM.

Anul 2020 să vă aducă inspirație în creație, interes și abnegație în cercetarea științifică, multe inițiative nobile care să sporească spațiul evolutiv universitar și cel social, să vă umple inimile de fericire, sufletul de dragoste, casa de lumină, armonie și prosperitate dumneavoastră și celor dragi!

Magia sărbătorilor să vă facă să simțiți fiorul luminii pe care ați dăruit-o cu generozitate, pasiune și pricepere, voia bună să vă însoțească mereu, astfel încât să contribuim cu noblețe la prosperarea Universității de Stat din Moldova.

LA MULȚI ANI ȘI TOȚI BINECUVÂNTAȚI!

884

Serviciul Imagine și Relații Publice al USM, și anume:

Elena Junghietu

Ana Cereteu

Olesea Moiseev

Marina Graid

Anton Chiseliov