Cheia notorietății USM pe mâini bune: Serviciul Imagine și Relații Publice fortifică echipa de lucru

Postat 7/02/2020 in categoria News

Joi, 6 februarie 2020, în sala de conferințe a blocului II al USM, Serviciul Imagine și Relații Publice (SIRP) a organizat seminarul de instruire: ,,Emiterea, procesarea și afișarea informațiilor și documentelor pe site-ul USM”. Seminarul a avut drept scop reunirea SIRP cu responsabilii din cadrul facultăților de distribuirea informațiilor care urmează a fi publicate pe site-ul Universității.

    Șefa Serviciului, dna Elena Junghietu, a reiterat importanța necesității respectării normelor din Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Imagine și Relații Publice al USM, în ceea ce privește tehnoredactarea și furnizarea informației și a documentelor care urmează a fi publicate pe site-ul USM, în vederea asigurării unei conlucrări productive, reciproc avantajoase. Regulamentul stabilește clar misiunea, atribuţiile, drepturile și responsabilităţile Serviciului, precum şi modul de organizare a activităţii acestuia.

  Seminarul a constituit, totodată, o ocazie prielnică de a aduce la cunoștința participanților -reprezentanți ai tuturor facultăților – structura și componența Serviciului, atribuțiile ce le revin membrilor și modalitatea de funcționare a SIRP.

   Prorectorul pentru activitatea studențească, dr. hab., prof. univ., dna Violeta Cojocaru a menționat că echipa Serviciului este una consolidată, activă în ceea ce privește sporirea vizibilității Universității atât în mediul on-line prin mijloace eficiente și transparente, cât și prin distribuirea informației despre activitățile, programele și evenimentele educaționale, științifice și de cercetare desfășurate.

Seminarul a fost interactiv și util, participanții având posibilitatea să pună în discuție problemele existente, să adreseze întrebări cu privire la funcționarea site-urilor facultăților, dar și să vină cu propuneri de optimizare a procesului de lucru și a unor segmente conexe.

Toți cei implicați în activitatea seminarului au primit certificate de participare și informațiile necesare pentru desfășurarea cu succes a activității ulterioare.

semi 06.02.2020-15

semi 06.02.2020-3

semi 06.02.2020-6

semi 06.02.2020-12

semi 06.02.2020-18

semi 06.02.2020-19 (1)

semi 06.02.2020-20

semi 06.02.2020-5

Serviciul Imagine și Relații Publice