Concurs “Fii Managerul de Mâine la Coca-Cola!”

Postat 25/09/2012 in categoria Announcements

Fii Managerul de Mâine la Coca-Cola!

 

Ce presupune “Fii Managerul de Mâine la Coca-Cola!”? Este un program complex de dezvoltare personală și profesională, adresat exclusiv tinerilor absolvenţi, studenţilor în an terminal şi masteranzilor, la sfârşitul căruia 2 dintre candidaţii selectaţi vor ocupa poziţii de management în cadrul departamentelor Comercial şi Producţie.

Cum se va desfăşura procesul de selecţie? Selecţia se desfăşoară etapizat, pentru a asigura echitatea procesului:

1. Evaluarea CV-urilor;

2. Test scris de abilități generale și limbă engleză;

3. Centre de evaluare;

4. Interviu final.

Ce mă aşteaptă odată ce voi fi selectat? Te aşteaptă un an dinamic şi interesant: vei dispune de o instruire aprofundată şi vei avea ocazia să-ţi coordonezi propriile proiecte în cadrul departamentelor.

Care sunt perspectivele pe care mi le oferă programul de Management Trainee?

După un an de program Coca-Cola Hellenic îţi va oferi o poziţie în companie, în dependenţă de felul cum te-ai manifestat ca Trainee. Noi sperăm că tu vei fi Managerul de Mâine la Coca-Cola!

Este programul de Management Trainee un stagiu de practică?

Nu! Coca-Cola Hellenic Moldova va investi în tinerii selectaţi pentru un angajament pe termen lung, iar ei vor semna un contract de muncă şi vor primi un salariu lunar motivant pe toată perioada programului.

Cum aplic la program?

Expediază-ne CV-ul tău pînă pe 15 octombrie la adresa md.job@cchellenic.com . Pentru mai multe detalii, ne găseşti pe pagina de Facebook “Fii managerul de Mâine la Coca-Cola!”. Este doar începutul drumului tău pe covorul roşu din Coca-Cola Hellenic Moldova!

 

Mai multe despre Coca-Cola Hellenic Moldova…

Compania noastră face parte din Grupul Coca-Cola Hellenic, unul din cei mai mari îmbuteliatori ai produselor Companiei Coca-Cola din lume şi cel mai mare din Europa. Operaţiunile Coca-Cola Hellenic acoperă 28 de ţări, deservind peste 570 milioane de oameni. Ceea ce ne face deosebiţi sunt valorile noastre organizaţionale: autenticitatea, excelenţa, învăţarea, grija faţă de oameni, faptul că performăm împreună şi câştigăm cu clienţii. Nu ezita să faci parte din cea mai bună echipă – Coca-Cola Hellenic Moldova!детский магазин игрушкакисточки для покраскилобановский александр интервьюpr кампания на примере