Începând cu luni, 1 martie 2021, ora 14:00 – ora locală, în fiecare săptămână vor avea loc ore de ,,Dreptul sănătății în Uniunea Europeană” oferite de Universitatea Erasmus din Rotterdam și având drept grup țintă studenții de la Drept, profesorii universitari, precum și alte persoane interesate de acest domeniu.

Posibilitatea de a fi parte la un astfel de curs se datorează acordului interinstituțional pentru anii 2020-2022 dintre Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Cursul este unul internațional cu acces deschis tuturor și se va desfășura cu predare în limba engleză, iar în calitate de lector al orelor va fi dnul Andre den Exter, profesor asociat în domeniul Dreptului sănătății în cadrul Universității Erasmus din Rotterdam.

Având în vedere noutatea domeniului, precum și interesul pe care acesta îl suscită, persoanele dornice să participe pot accesa cursul la următoarea adresă URL: eur-nl.zoom.us/j/97992126080 , iar mai multe detalii referitor la curs pot fi găsite în ghidul atașat.