Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, Ediţia XXI, Etapa I

Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, Ediţia a XXI-a, Etapa I 

UNIVERSITATEA DE STAT DIN MOLDOVA

INSTITUTUL DE CERCETARE ŞI INOVARE

organizează în perioada

6 februarie – 10 martie 2017 

SESIUNEA NAŢIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI,

EDIŢIA A XXI-A, ETAPA I

 Invităm toţi studenţii care îşi fac studiile în cadrul Universităţii de Stat din Moldova să participe cu comunicări în cadrul secţiunilor Sesiunii:

  • Ştiinţe ale naturii şi exacte (Biologie şi Pedologie, Chimie şi Tehnologie Chimică, Fizică şi Inginerie, Matematică şi Informatică);
  • Ştiinţe umanistice (Litere, Limbi şi Literaturi Străine, Istorie, Arheologie şi Filosofie);
  • Ştiinţe juridice şi economice (Drept, Ştiinţe Economice);
  • Ştiinţe sociale (Ştiinţe Politice, Asistenţă Socială şi Sociologie, Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Jurnalism si Ştiinţe ale Comunicării).

Tematica fiecărui atelier va include comunicări, ce vor reflecta rezultatele unor cercetări realizate de către participanţi. Prezentarea acestora se va face sub forma unui discurs sau prezentare power point. Pentru cele mai bune comunicări la etapa I-a a Sesiunii se vor acorda 3 premii şi menţiuni în dependenţă de numărul de participanți în cadrul atelierului. Moderatorii atelierelor:

  • vor coordona pregătirea şi desfăşurarea lucrărilor Sesiunii;
  • vor organiza în perioada 6 februarie – 10 martie 2017 la facultăţi, Sesiuni pent­ru a se­lec­ta cele mai bune lucrări în corespundere cu criteriile de apreciere a celor mai bune lucrări, care vor fi înaintate la etapa II.
  • vor prezenta cu trei zile înainte de desfăşurarea Sesiunii din cadrul Facultăţii, programul Sesiunii.
  • vor prezenta în termen de 5 zile din data desfăşurării Sesiunii, Secţiei Protecţia şi Valorificarea Elaborărilor Ştiinţifice (bir.24, bl. II, Anexă) sau la adresa de e-mail conferinteusm2016@gmail.com, Raportul de totalizare a Sesiunii.

Câştigătorii etapei a I-a, cât şi masteranzii de la USM, dar şi de la Universităţi invitate, vor prezenta articolele pentru publicare conform Cerinţelor de publicare, Secţiei Protecţia şi Valorificarea Elaborărilor Ştiinţifice a Institutului de Cercetare şi Inovare al USM (bir.24, bl. II, Anexă) până la data de 15 martie 2017. Pentru detalii pot fi contactaţi Moderatorii atelierelor. Comitetul de Organizare al Sesiunii naţionale de Comunicări ştiinţifice studenţeşti vă urează baftă şi mult succes!

orar sesiune etapa a I-a

CÂŞTIGĂTORII SESIUNII NAŢIONALE DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI, EDIŢIA XXI, ETAPA I