În acest an, Ziua Academiei de Științe a Moldovei a fost marcată, în premieră, printr-o lecție publică, susținută de prof. Randy Schekman, Laureat al Premiului Nobel, și printr-un recital muzical al renumitul compozitor academician Eugen Doga.

În cadrul evenimentului, pentru activitate științifică prodigioasă și promovarea cercetării științifice pe plan național și internațional i-a fost acordată medalia „Nicolae Milescu Spătarul” dnei Georgeta Stepanov, doctor habilitat în științe ale comunicării, profesor universitar, decan al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova, membru al Secției Științe Sociale, Economice, Umanistice și Arte a AȘM.

Cu prilejul conferirii înaltei distincții, Universitatea de Stat din Moldova îi urează dnei Georgeta Stepanov succese și realizări frumoase în continuare, inspirație în identificarea de idei pentru cercetări viitoare, satisfacția muncii împlinite și o asigură de susținere în demersurile Domniei sale! Felicitări!

Detalii: asm.md/ziua-academiei-de-stiinte

Sursa: asm.md