În perioada 07 – 08 noiembrie, în cadrul Universității de Stat din Moldova va avea loc Conferința științifică națională cu participare internațională „Integrare prin Cercetare şi Inovare”, dedicată Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare.

Evenimentul științific va fi organizat în format mixt, fiind invitați să participe cadrele științifico-didactice, cercetătorii și doctoranzii Universității de Stat din Moldova, precum și reprezentanții altor instituții naționale și internaționale.

Fiecare participant poate fi autor sau coautor la cel mult 2 lucrări. Lucrările perfectate conform cerințelor, vor fi recepționate în versiune electronică la adresa de e-mail: cercetareusm@gmail.com, cu indicarea secțiunii/atelierului conferinței.

Perioada de recepționare a lucrărilor este 7 mai – 28 iunie 2024, iar participarea la eveniment și publicarea materialelor nu presupune achitarea unei taxe.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://cercetare.usm.md/?page_id=6481

Published miercuri, 5 iunie 2024

Anunțuri și Comunicate

Amendamentul nr. 1 din 12.06.2024 la Documentul de Achiziție nr. MD-STATEUNI-410918-GO-RFB

Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Proiectul: Învățământul Superior din Moldova Subproiectul: Modernizarea procesului didactic in domeniul științelor biologice, fizice și ale mediului in contextul...

A început perioada de recepționare a lucrărilor pentru Congresul VIII al fiziologilor din Republica Moldova cu participare internațională „Fiziologia şi sănătatea”

Societatea fiziologilor din Republica Moldova cu Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al Universității de Stat din Moldova Vă invită să participaţi la lucrările Congresului VIII al...

La USM au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului „ECO-VIZIUNI: INIȚIATIVE VERZI ÎN IÎPT”

Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved