Universitatea de Stat din Moldova a participat astăzi, la Târgul Locurilor de Muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. În cadrul Târgului, au fost prezentate programele de formare profesională și ofertele educaționale de Licență și Master pe care le oferă USM.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Palatului Republicii, la care au participat 25 de instituții de învățământ și 50 de agenți economici.

Echipa Centrului de Resurse pentru Formarea Continuă, USM a informat participanții la Târg despre oportunitățile de formare continuă a adulţilor din diferite domenii profesionale în funcţie de cerinţele pieței muncii şi de aspiraţiile adulţilor.

De asemenea, reprezentanții Centrului de Ghidare în Carieră a USM au prezentat tinerilor, dar și specialiștilor care doresc să facă studii superioare în alt domeniu, programele de Licență și Master oferite de cele 11 facultăți ale Universității de Stat din Moldova.

Universitatea de Stat din Moldova contribuie la dezvoltarea profesională a angajaților din diverse domenii ale pieții muncii, oferind cursuri de înaltă calitate, tuturor celor care doresc să își îmbunătățească competențele profesionale, precum și educă noi generații de specialiști.

Published miercuri, 24 mai 2023

Anunțuri și Comunicate

Amendamentul nr. 1 din 12.06.2024 la Documentul de Achiziție nr. MD-STATEUNI-410918-GO-RFB

Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Proiectul: Învățământul Superior din Moldova Subproiectul: Modernizarea procesului didactic in domeniul științelor biologice, fizice și ale mediului in contextul...

A început perioada de recepționare a lucrărilor pentru Congresul VIII al fiziologilor din Republica Moldova cu participare internațională „Fiziologia şi sănătatea”

Societatea fiziologilor din Republica Moldova cu Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al Universității de Stat din Moldova Vă invită să participaţi la lucrările Congresului VIII al...

La USM au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului „ECO-VIZIUNI: INIȚIATIVE VERZI ÎN IÎPT”

Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved