Stimate doamne și domnișoare din domeniul științei, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor și a Fetelor din Cercetare, am prilejul să-mi exprim încă o dată recunoștința și admirația față de contribuția inestimabilă pe care o aduceți în domeniul cercetării științifice. Această zi este dedicată sărbătoririi rezultatelor remarcabile și a angajamentului dumneavoastră față de avansarea cunoașterii umane.

Munca dumneavoastră nu numai că a deschis noi orizonturi de înțelegere, dar a și inspirat generații întregi să urmeze pasiunea pentru descoperire și inovație.

Ziua Internațională a femeilor și a fetelor cu activități în domeniul științei este un motiv în plus de a încuraja fiecare femeie din comunitatea noastră academică să continue să se implice și să inspire generațiile viitoare de cercetători. Doar prin colaborare și susținere reciprocă putem construi un mediu academic inclusiv și echitabil, în care toți cercetătorii să prospere și să atingă potențialul maxim.

Universitatea de Stat din Moldova se mândrește să aibă alături femei remarcabile care demonstrează că nimic nu poate sta în calea dorinței de a explora, de a învăța și de a contribui la progresul umanității.

Felicitări, dragi femei din domeniul științei! Continuați să vă manifestați pasiunea, să vă urmați visele și să inspirați cu fiecare pas pe care îl faceți în călătoria dumneavoastră spre cunoaștere și inovație!

Cu respect,

Rectorul USM,

Igor Șarov.

Published duminică, 11 februarie 2024

Anunțuri și Comunicate

Membrul Parlamentului European, Alin MITRUȚA a vorbit studenților USM despre importanța integrării europene

În contextul integrării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, studenții USM au avut astăzi oportunitatea de a dialoga cu europarlamentarul, Alin MITRUȚA. Europarlamentarul este și membrul al...

Studenții USM de la Drept și FRIȘPA au vizitat Parlamentul României

În perioada 18-20 februarie, un grup de studenți francofoni și anglofoni de la Facultatea de Drept și de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative...

AVIZ privind examinarea tezei de doctor în științe biologice

Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor al Universității de Stat din Moldova anunță ședința Seminarului științific de Profil: 163. Biologie celulară; 164. Biologie vegetală...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved