Universitatea de Stat din Moldova a fost premiată pentru a treia oară consecutiv în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Pentru îndeplinirea angajamentului ferm de-a rămâne printre liderii învățământului superior din țară, echipa USM a muncit cu dedicație în anul 2023, fapt pentru care a fost răsplătită cu Premiul Mare la Concursul Marca Calității și cu Trofeul „Zeița Calității”, câștigat în cadrul Concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii bunurilor și serviciilor”.

Instituției noastre i-a fost conferită și Diploma de onoare „Mercuriul de aur”, cu nominalizarea „Reputație și Încredere” la categoria „Servicii ce țin de educație și cultură”.

Aceste premii reconfirmă profesionalismul întregii comunități didactice și academice a USM, care prin activitatea zilnică, dăruire și abnegație contribuie la înaltele performanțe înregistrate de instituția noastră.

Ne ambiționăm, în continuare, să devenim tot mai buni și să aducem plus valoare învățământului superior din Republica Moldova.

Published joi, 6 iunie 2024

Anunțuri și Comunicate

Amendamentul nr. 1 din 12.06.2024 la Documentul de Achiziție nr. MD-STATEUNI-410918-GO-RFB

Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Proiectul: Învățământul Superior din Moldova Subproiectul: Modernizarea procesului didactic in domeniul științelor biologice, fizice și ale mediului in contextul...

A început perioada de recepționare a lucrărilor pentru Congresul VIII al fiziologilor din Republica Moldova cu participare internațională „Fiziologia şi sănătatea”

Societatea fiziologilor din Republica Moldova cu Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al Universității de Stat din Moldova Vă invită să participaţi la lucrările Congresului VIII al...

La USM au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului „ECO-VIZIUNI: INIȚIATIVE VERZI ÎN IÎPT”

Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved