Copiii angajaților Universității de Stat din Moldova vor petrece o săptămână de neuitat la Tabăra Bucuriei, organizată anual la USM, unde micuții vor participa la o serie de activități educative, creative și de socializare, menite să le ofere o experiență plină de bucurie și descoperire.

Picii au fost salutați de către rectorul USM, Igor Șarov care a subliniat că „Tabăra Bucuriei este o dovadă a grijii și atenției pe care USM o acordă copiilor angajaților săi. Vă dorim ca această săptămână să fie una plină de bucurie, descoperire și prietenii noi”.

Pe parcursul săptămânii, copiii vor participa la ateliere de lucru, unde vor învăța despre diverse domenii, de la artă și muzică la știință și sport. De asemenea, vor avea ocazia să viziteze obiective turistice din Chișinău și împrejurimi, să participe la jocuri și concursuri distractive și să se bucure de spectacole și concerte.

Acest eveniment, este organizat de Biserica „Întâmpinarea Domnului” în colaborare cu administrația USM și Comitetul Sindical al Salariaților.

#TabăraBucuriei#Vacanță#Vară#Copii#USM#

Published luni, 10 iunie 2024

Anunțuri și Comunicate

Amendamentul nr. 1 din 12.06.2024 la Documentul de Achiziție nr. MD-STATEUNI-410918-GO-RFB

Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Proiectul: Învățământul Superior din Moldova Subproiectul: Modernizarea procesului didactic in domeniul științelor biologice, fizice și ale mediului in contextul...

A început perioada de recepționare a lucrărilor pentru Congresul VIII al fiziologilor din Republica Moldova cu participare internațională „Fiziologia şi sănătatea”

Societatea fiziologilor din Republica Moldova cu Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al Universității de Stat din Moldova Vă invită să participaţi la lucrările Congresului VIII al...

La USM au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului „ECO-VIZIUNI: INIȚIATIVE VERZI ÎN IÎPT”

Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved