Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de Camera de Comerț și Industrie (CCI), cu suportul Ministerului Educației și Cercetării (MEC), a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei și a Universității de Stat din Moldova.

Elevii, participanți la concurs, au fost salutați de către rectorul USM, Igor Șarov, vicedirectorul CCI, Mihai Bîlba, șeful Direcției Învățământ Profesional Tehnic, MEC, Silviu Gîncu, rectorul Universității Cooperatist-Comercială, Larisa Șavga și de către reprezentantul Proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, GIZ, Ludmila Stihi.

Cei prezenți au declarat că sunt încrezători în faptul că asemenea proiecte în care sunt implicații elevii din Învățământul profesional tehnic vor consolida dezvoltarea tinerilor specialiști.

Evenimentul a fost moderat de către decana Facultății de Științe Economice, Maria Hămuraru.

Proiectele câștigătoare au fost selectate în urma analizei riguroase a juriului format din specialiștii din domeniu. Elevii au prezentat proiectele cu mult entusiasm și implicare.

Video: https://fb.watch/sDPFgieGGY/

Published marţi, 11 iunie 2024

Anunțuri și Comunicate

Amendamentul nr. 1 din 12.06.2024 la Documentul de Achiziție nr. MD-STATEUNI-410918-GO-RFB

Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova Proiectul: Învățământul Superior din Moldova Subproiectul: Modernizarea procesului didactic in domeniul științelor biologice, fizice și ale mediului in contextul...

A început perioada de recepționare a lucrărilor pentru Congresul VIII al fiziologilor din Republica Moldova cu participare internațională „Fiziologia şi sănătatea”

Societatea fiziologilor din Republica Moldova cu Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al Universității de Stat din Moldova Vă invită să participaţi la lucrările Congresului VIII al...

La USM au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului „ECO-VIZIUNI: INIȚIATIVE VERZI ÎN IÎPT”

Universitatea de Stat din Moldova a fost astăzi, gazda evenimentului de încheiere a Concursului „Eco-viziuni: Inițiative verzi în Învățământul profesional tehnic”. Concursul a fost lansat de...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved