În cadrul programului Erasmus+ ICM și în baza Acordului inter-instituțional semnat între părți, Universitatea Uppsala, Suedia, oferă, pentru semestrul II (de primăvară) al anului academic 2021-2022, patru (4) mobilități academice pentru studenții USM.

Detaliile despre această ofertă, inclusiv domeniile eligibile pot fi consultate aici

Data limită de depunere a dosarelor de selecție este – 28 septembrie 2021

ATENTIE!!!

  • Documentele componente Dosarului de selecție (DS), (perfectate în limba engleză) urmează să fie datate, semnate și scanate în format PDF.
  • DS electronic (în format ne-arhivat) se va expedia la adresa electronică msu.erasmus.application@outlook.com (adresă pre-destinată doar depunerii DS).
  • În « Denumirea mesajului » se va indica : Numele, Prenumele candidatului + Facultatea de origine + Oferta de bursă pentru care se depune DS (Universitatea gazdă).
  • Dosarul de selecție în format hârtie se va depune la responsabilul de mobilități academice al facultății.
Published miercuri, 8 septembrie 2021

Anunțuri și Comunicate

La USM au demarat lucrările Conferinței științifice „România-Republica Moldova: Patrimoniu cultural și destin european comun”

Istorici, cercetători, profesori și experți de pe ambele maluri ale Prutului s-au reunit astăzi, la Universitatea de Stat din Moldova pentru a lua parte la lucrările...

Universitatea de Stat din Moldova găzduiește evenimentul național „Săptămâna Educației în Moldova”

„Săptămâna Educației în Moldova” – eveniment premieră pentru țara noastră, a fost deschis oficial, astăzi, 25 aprilie, la Universitatea de Stat din Moldova, Centrul Mediacor. Evenimentul...

Studenții USM – dialog cu Ministrul Culturii, Sergiu Prodan despre promovarea valorilor patrimoniului cultural

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan a susținut, astăzi 25 aprilie, o lecție publică pentru studenții Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova, cu genericul...

Universitatea de Stat din Moldova 2024 © All Rights Reserved